İzmirli Kadın Güreşçiler Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampına Gidiyor

Yalova'da yapılacak Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampı'na İzmir'den dokuz kadın sporcu...

Yalova'da yapılacak Yıldız Bayan Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampı'na İzmir'den dokuz kadın sporcu katılıyor.

24 Temmuz -05 Ağustos 2012 tarihleri arasında Yalova'da yapılacak hazırlık kampına İzmir'den antrenör Selahattin Karaman ve dokuz sporcu davet edildi. Kampa katılacak sporcuların Sercan Kotaş, Selenay Dokgöz, İlkay Koçlan, Nuray Karadağ, Derya Bayhan, Gözde Yıldırım, Cemile Uludan, Aslı Tuğcu ve Beste Altuğ olduğu bildirildi. Sporculara başarılar dileyen İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, yaptığı açıklamada, “Kampın sporcularımıza çok yararlı olmasını diliyorum. Ayrıca, Dünya Şampiyonası'nda başarılı sonuçlar elde ederek ayyıldızlı bayrağımızı dalgalandırmalarını temenni ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: