İzmirli Öğrenciler ABD'de Dünyanın Sorunlarına Çözüm Aradı

İZMİR (AA) - İzmirli öğrenciler, ABD'de düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansı'nda dünya sorunlarına çözüm aradı.

İZMİR - İzmirli öğrenciler, ABD'de düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Konferansı'nda dünya sorunlarına çözüm aradı. Özel Ege Lisesi'nden yapılan yazılı açıklamada, okul öğrencilerinin yurt dışı işbirlikleri kapsamında New Jersey eyaletinde düzenlenen Princeton Üniversitesi'nin Model Birleşmiş Milletler Konferansı'na katıldığı, bir ülkenin başka bir ülkeyi temsil ettiği konferansta İzmirli Avustralya ve Kuveyt'i temsil ettiği bildirildi. Okulun 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin konferansta silahsızlanma, atom enerjisi, UNESCO, Dünya Ticaret Örgütü, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, politika gibi çeşitli komitelerde dünya sorunlarına Kuveyt ve Avustralya delegesi olarak çözüm arandığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz