İzmirli Otomotivcilerin Başkanı Siyasete Atılıyor

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Başkanı, CHP Bornova Belediye Meclis Üyesi Mustafa İduğ, önümüzdeki Mart ayında...

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Başkanı, CHP Bornova Belediye Meclis Üyesi Mustafa İduğ, önümüzdeki Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Bornova'da hizmete talip olduğunu açıkladı.

CHP'nin mevcut belediye başkanları için gerçekleştirdiği memnuniyet anketinin sürdüğünü, bu anketin sonucuna göre partisinin belediye başkan adaylarını yeniden belirleyeceğini belirten İduğ, "Ben doğma büyüme Bornovalı olarak ilçeme hizmet etmek istiyorum. Bornova için proje hazırlıklarım sürüyor. Partimde uygun görürse doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım ve iş hayatımın geçtiği ilçeme hizmet etmeyi bir borç bilirim" dedi.

Reklam
Reklam

Kültürpark Tenis Kulubü Rose Garden 1941 Restoran'da düzenlenen iftar yemeğinde gazetecilerle biraraya gelen Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Yönetim Kurulu Başkanı, İTO ve Bornova Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa İduğ, "Yeni dönemde de siyasete devam etmek istiyorum. Benimle aynı adı taşıyan amcam Küçükpark Muhtarı olarak 35 yıldır Bornova'ya hizmet ediyor. Meclis üyesi olarak bende son 4 yıldır ilçemde görev yapıyorum. Yeni dönemde de iş dünyasının temsilcisi olarak Bornova'da ekibimle birlikte hazırlıklarını sürdürdüğüm birçok projeyi hayata geçirmek istiyorum. Ekibimde benden daha da nitelikli arkadaşlarım yer alıyor. İş tecrübelerim ve eğitimim ile belediye bütçesini daha etkin kullanacağımı düşünüyorum. Bornova 50 bin üniversite öğrencisinin yaşadığı bir ilçe. Öncelikle bu gençlerin barınma, beslenme ve çalışma şartlarını iyileştirmeye yönelik projeler hazırlıyoruz. Sanayinin de yer aldığı ilçede üniversite ve sanayi işbirliğini daha da güçlendireceğiz. Çok az olan spor tesislerinin sayısını da artıracağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bornova'da geçen seçimde 14 adayın çıktığını, bu sayının önümüzdeki seçim döneminde daha da artacağını tahmin ettiğini vurgulayan İduğ, partisinin başka bir ismi aday göstermesi halinde bütün projelerini paylaşacağını kaydetti. Bornovalı olması nedeniyle parti gözetmeden, kişisel olarak her kesimin desteğini alacağına inandığını anlatan İduğ, sivil toplum örgütleri ve sanayi siteleri tarafından aday olmasını isteyen ciddi bir tabanın olduğunu ifade etti. İduğ, sadece bir dönem için aday olacağını da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: