İzmirlilerin yararına her şeye hazırım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Farklı bir tutum takınmazsa Aziz Bey’le yine uyumlu bir...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Farklı bir tutum takınmazsa Aziz Bey’le yine uyumlu bir çalışma yürütmek niyetindeyim.” diyen Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’a Paris’ten mesaj yolladı: “Sayın Bakan asla endişe etmesin. Aziz Kocaoğlu hiç değişmedi, değişmeyecek de. İzmir ve İzmirlilerin yararına olabilecek her türlü oluşuma, daha önce olduğu gibi yine seve seve destek vermeye hazırım. Bunun test edilecek bir tarafı olamaz.”
İzmir’in EXPO 2020 adaylığıyla ilgili çalışmalar için Paris’te bulunan Başkan Kocaoğlu, yedi yıllık belediye başkanlığı sırasında bütün emek ve enerjisini İzmir için kullandığını ve bunun aksi bir tavır içinde olmasının asla düşünülemeyeceğini söyledi. Kocaoğlu, şunları kaydetti: “Kimsenin şüphesi olmasın. İzmir’de yaşıyorsak, bu kent bize işimizi, aşımızı, aşkımızı vermişse İzmirlilik ruhuyla davranmak, kentimize gözümüz gibi bakmak zorundayız. Ben de yedi yıldır bunu yapmaya çalışıyorum. Yedi yıldır başka birisini oynamıyorum, kendimi yaşıyorum. Adaleti ve kul hakkını gözeterek, sadece hemşehrilerimizin ve kamunun çıkarını korumaya çalışıyorum. Yakalarındaki rozete bakmadan herkesi sevgiyle kucaklıyorum. Bunlar bizi biz yapan, hiçbir koşulda vazgeçemeyeceğimiz değerlerimizdir. Bu yaştan sonra değişmem de mümkün değildir. O nedenle Sayın Bakan’ın hiç endişesi olmasın. Seçimden önceki uyum, samimiyet ve dostluğumuzda en küçük bir eksilme yoktur. İzmir için çakılacak her çivinin destekçisi olmaya devam edeceğim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz