İzmit Belediye Başkanı Doğan, Hizmetlerini Anlattı

Kocaeli - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Turgut Mahallesi'nde yaptıkları hizmetleri anlattı.<br> Mutluluk Parkı'nda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Doğan, göreve

Kocaeli - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Turgut Mahallesi'nde yaptıkları hizmetleri anlattı.
Mutluluk Parkı'nda mahalle sakinleriyle bir araya gelen Doğan, göreve geldikleri günden bu yana Turgut Mahallesi'nde çok başarılı hizmetler yaptıklarını belirterek, halka hizmeti, her şeyden üstün tuttuklarını kaydetti.
Belediyeciliği halka hizmet olarak gördüklerini ifade eden Doğan, hizmeti en iyi şekilde yapmak için çalışan bir siyasi anlayıştan geldiklerini bildirdi.
Doğan, mahallede parke, bordür, kaldırım, betonarme duvar, merdiven, korkuluk, bariyer, boya yapım ve onarım çalışmaları yaptıklarını dile getirerek, bölgenin sosyal imkanlarını geliştirdiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: