İzmit Belediye Başkanı Doğan: -"Kapalı pazarlar yaparak çağımıza yakışan bir hizmetiesnafımıza ve vatandaşımızın ayağına getiriyoruz"

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Kapalı pazarlar yaparak çağımıza yakışan bir hizmeti esnafımıza ve vatandaşımızın ayağına getiriyoruz" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Kapalı pazarlar yaparak çağımıza yakışan bir hizmeti esnafımıza ve vatandaşımızın ayağına getiriyoruz" dedi.

Doğan, Kuruçeşme Mahallesi'ni ziyaret ederek süren çalışmaları inceledi. Yapımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çok amaçlı kültür merkezini inceleyen Doğan, bölge insanının sosyal ve kültürel gereksinimlerinin bu merkez sayesinde karşılık bulacağını söyledi.

İzmit'in tüm mahallelerinde böylesi sosyal yapıları her geçen gün daha da yaygınlaştırdıklarını belirten Doğan, İzmit'in geleceğinin çok parlak olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Kapalı pazar yeri yaptırılacak bölgeyi de gezen Doğan, "Halen yapımı süren kapalı pazarı kısa sürede faaliyete geçireceğiz. Pazar geleneği bizim toplumumuzun sosyal toplanma mekanları arasında önemli bir yer tutar. Ancak, yeni pazar anlayışında esnafa tente kurdurmak ya da yağmurda, çamurda alışveriş yaptırmak gibi bir uygulamayı düşünemeyiz. Kapalı pazarlar yaparak çağımıza yakışan bir hizmeti esnafımıza ve vatandaşımızın ayağına getiriyoruz" diye konuştu.

Doğan, incelemelerinde vatandaşlarla karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Esnafın iş yerlerini ziyaret ederek bazı önerilerde bulunmayı ihmal etmeyen Doğan, özellikle taksici esnafa güç birliği yapmaları tavsiyesinde bulundu. Bölgedeki iki adet taksi durağını birleştirmenin daha mantıklı olabileceğini anlatan Doğan, gerekirse İzmit merkezindeki gibi yeni formlarda bir durak yapılarak daha sağlıklı koşullarda hizmet verebileceklerini aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: