İzmit Belediye Başkanı Doğan: "SEDAŞ, Fatura Tahsilatında Gösterdiği Hassasiyeti, Yanmayan Sokak Lambalarının Onarılmasında Da Vatandaşın Sorunlarında Da Göstersin"

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "SEDAŞ, fatura tahsilatında gösterdiği hassasiyeti, yanmayan sokak lambalarının onarılmasında da vatandaşın sorunlarında da göstersin" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "SEDAŞ, fatura tahsilatında gösterdiği hassasiyeti, yanmayan sokak lambalarının onarılmasında da vatandaşın sorunlarında da göstersin" dedi.

Doğan yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde İzmit'te elektrikle ilgili ciddi sorunlar yaşandığını, belirterek, SEDAŞ'ın kendine ait birimlerde yeterince bakım yapmaması yüzünden vatandaşların mağdur durumda kaldığını savundu.

Doğan, mahalle gezileri sırasında SEDAŞ'la ilgili vatandaşlardan sık sık şikayetler aldıklarını ifade ederek, "Vatandaşın şikayetini anında SEDAŞ'ın ilgili müdürünü arayarak iletiyorum. SEDAŞ'ta bir sistem olmayınca ya sorunlara duyarsız kalıyorlar ya da işlerini yapmıyorlar. Sorunları ilgili bakanlığa da ilettim. Sorunların takipçisi olmayı sürdüreceğim" dedi.

Reklam
Reklam

"SEDAŞ'ın en iyi yaptığı iş, borcunu bir gün olsun aksatan vatandaşın elektriğini anında kesmesidir" ifadesini kullanan Doğan, şunları kaydetti:

"Belediye olarak bir işlerini bir gün olsun yapmadık mı- Hemen meydan aydınlatmasının elektriğini kesme yoluna gidiyorlar. SEDAŞ, fatura tahsilatında gösterdiği hassasiyeti, yanmayan sokak lambalarının onarılmasında da vatandaşın sorunlarında da göstersin. Birçok mahallemizden bu kurumla ilgili sayısız şikayetler gelmeye devam ediyor. SEDAŞ görevini yapmıyor. Sadece para topluyor."

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: