İzmit Belediye Başkanı Doğan, Sergi Açılışında Katıldı

KOCAELİ (AA) - İzmit'te emekli öğretmen Hüseyin Öztürk'ün "Ahşap Yakma Sergisi", İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından açıldı. 

İzmit'te emekli öğretmen Hüseyin Öztürk'ün "Ahşap Yakma Sergisi", İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan tarafından açıldı. Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi'nde vatandaşların beğenisine sunulan serginin açılışında konuşan Doğan, belediye olarak sanatsal faaliyetlere her zaman destek verdiklerini ve bu alanda yaptıkları çalışmaların ilk olma özelliğini taşıdığını belirterek, Sarı Konak ve Sirkeci Konak'ı tamamen sanatsal faaliyetlere ayırdıklarını söyledi. Kültür Tepesi'ni sanatsal bir yer haline getireceklerini dile getiren Doğan, "Tarih Koridoru Projesi kapsamında Kültür Tepesi son şeklini aldığında, orduevi sinemasının bulunduğu alanı bir sanat merkezi yapmayı planlıyoruz" dedi. Öztürk ise sergide 32 eserinin bulunduğunu anlatarak, yaptığı eserlerin örneklerine internetten baktığını ve bazılarının yapımının 1 ay sürdüğünü kaydetti. Konuşmaların ardından, serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergi açılışına, Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Karaman, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İzmit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Salih Aydın katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz