İzmit Belediyesi Güzel Havaları Fırsata Dönüştürdü

Bahar aylarından itibaren yol yapımı ve iyileştirmeleri kapsamında hummalı bir çalışma yürüten İzmit Belediyesi son...

Bahar aylarından itibaren yol yapımı ve iyileştirmeleri kapsamında hummalı bir çalışma yürüten İzmit Belediyesi son günlerde yaşanan güzel havaları fırsata dönüştürdü.

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların iyi gitmesi fırsat bilerek Yeşilova Mahallesi’ndeki asfalt çalışması yaptı. Altyapısı tamamlanan Irmak ve Nehir Sokaklardaki çalışmalarda 2 bin ton asfalt kullanıldı.

Yeşilova Mahallesi, Nehir Sokak ve Irmak Sokak’ta yapılan asfalt çalışmalarını inceleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Soner Aydın’dan bilgi aldı. Kış aylarını yaşamamıza rağmen çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Başkan Doğan, “İzmit’in boşa geçecek zamanı yok. Her anı hizmetle doldurmak için çalışıyoruz. Burada kaldırımlarımız yoktu. Asfaltımız eskimişti. Havaların güzel gitmesini fırsat bilerek tüm bunlarla ilgili güzel bir çalışma yapıldı. Kaldırımlarımız bitti, asfaltımız seriliyor. Bu dönem Yeşilova Mahallesi büyük hizmet gördü. Okulumuzun ek binası hızla bitirildi, yeni iki adet park yaptık. Şimdi de meydan çalışması yapacağız. İzmit’in en modern kapalı pazarını Yeşilova’da açtık. Dönemimizde Yeşilova Mahallesi yapılan hizmetlerle fark edilmeye başladı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: