İzmit Belediyesi, Vergileri Banka Aracılığıyla Tahsil Edecek

İzmit Belediyesi'nde uygulanan hizmetle mükellefler banka aracılığıyla vergilerini ödeyebilecek.

İzmit Belediyesi'nde uygulanan hizmetle mükellefler banka aracılığıyla vergilerini ödeyebilecek.

Mali İşler Müdürü Seyhan Özcan, yaptığı yazılı açıklamada, vergi tahsilatında yeni bir dönem başlattıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Mükelleflerimize yönelik hizmetlerin kalitesinin arttırılması amacıyla bankalar aracılığı ile tahsilat uygulamasını başlattık. Geçtiğimiz günlerde Halk Bankası ile başlattığımız uygulama vatandaşlarımızdan büyük ilgi gördü.

Halk Bankası ile ortak olarak uygulanan hizmet, teknik altyapısının tamamlanmasının ardından ING Bank ile de uygulanacak. İmzaladığımız protokole göre mükelleflerimiz TC kimlik numarası veya belediye sicil numarası ile vergi borçlarını ING Bank'ın herhangi bir şubesine giderek veya bankanın diğer uygulamalarını kullanarak kolayca ödeyebilecekler."

Reklam
Reklam

Muhabir: Necdet Doğruyol

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: