İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Durum Değerlendirmesi Yaptı

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ay boyunca yapılan çalışmaları değerlendirmek ve Temmuz ayında yürütülecek...

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ay boyunca yapılan çalışmaları değerlendirmek ve Temmuz ayında yürütülecek çalışmaları planlamak üzere bir araya geldi. İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, Merkez Amiri Tanju Tığcı, bölge amirleri, komiserler ve zabıta destek personeli tam kadro hazır bulundu.

Toplantıda konuşan Zabıta Müdürü Ergin, zabıtanın İzmit Belediyesi ile vatandaş arasında köprü vazifesi gördüğünü ifade ederek, “Bizler belediyenin gülen yüzü vatandaşa açılan kapısı, belediyenin aynası konumundayız. Her türlü olumsuzluğu yerinde tespit edip, gerekli kurumlarla koordineli çalışarak sorunları çözmeliyiz. Uyum içinde çalışmamız büyük sorunları kolayca aşmamızı sağlıyor. Zabıta arkadaşlarımın uyum içerisinde çalışması çok önemli” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ergin, belediye sınırlarında yaşayan vatandaşlar ile el ele çalışabilmek, huzuru, güveni sağlamak için herkese büyük görev ve sorumluluklar düştüğünü belirterek, “Daha güzel, ferah, huzurlu ve yaşanabilir bir İzmit hedefine ulaşmak için bizlerin azimli ve gayretli çalışmalarımızla doğru orantılıdır. Bu doğrultuda sizlerin en iyisini yapacağınızdan kuşkum yok” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: