İzmit Belediyesi’nden Ramazan Konferansı

İzmit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Sağlık Birimi yaklaşan Ramazan...

İzmit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Sağlık Birimi yaklaşan Ramazan Ayı dolayısıyla “ Kalbiniz Ramazan’a Hazır Mı?” konulu bir konferans düzenleyecek. Konferans 08.07.2013 Pazartesi Günü saat 10:30-12:30 saatleri arasında Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

İzmit Belediyesi ve Konak Hastanesi işbirliği ile düzenlenecek olan konferansta Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. İlhan Mavioğlu ve Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yüksel Ağca Ramazan Ayı’nda uyulması gereken kurallar hakkında vatandaşları bilgilendirecekler.

Reklam
Reklam

Konferansa katılan tüm vatandaşlara EKG, kalp ultrasyonu ve kalp muayenesi ücretsiz olarak yapılacak. Vatandaşların ücretsiz olarak bu tetkiklerden yararlanması için konferans günü kendilerine dağıtılacak olan kartlarla Konak Hastanesi’nden randevu almaları yeterli olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: