İzmit Kaymakamı Sabit Kaya Düzce'de

Düzce'de deprem sonrasında Vali yardımcı olarak görev yapan İzmit Kaymakamı Sabit Kaya Düzce'nin hızlı bir...

Düzce'de deprem sonrasında Vali yardımcı olarak görev yapan İzmit Kaymakamı Sabit Kaya Düzce'nin hızlı bir şekilde geliştiğini ve büyüdüğünü söyledi.

Düzce'de 1999 yılında yaşanan deprem afeti sonrasında Vali yardımcısı olarak görev yapan İzmit kaymakamı Sabit Kaya, Düzce Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti. Düzce'de düzenlenen halk oyunları gösterilerini de izleyen Kaya, kendisinin Düzce'den arığından bu güne birçok şeyin değiştiğini belirterek "Bizim gittiğimiz zamana göre Düzce'de çok şey değişmiş. Özellikle depremin yıkıntıları ortadan kalkmış çok güzel bir şehir olmuş" dedi.

Reklam
Reklam

Kaya, Düzce'nin önünün açık olduğunu işaret ederek, "Düzce önemli bir ulaşım noktasında. Sanayi bölgelerine yakın. Düzce gelişimini her daim sürdürür" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: