İzmit Mezbahanesi'nde Kurbanlar Sıra Alınarak Kesilecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Mezbahanesi'nde, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu senede sıra alma işlemiyle kurban kesecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Mezbahanesi'nde, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu senede sıra alma işlemiyle kurban kesecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, İzmit Mezbahanesi'nde kurban kestirecek vatandaşların, bu sene de sıra alma işlemi ile kurbanlarını kestirebilecekleri bildirildi.

Vatandaşların sıra alma işlemlerini, 15 Ekim'de Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası'na başvuru yaparak gerçekleştirebileceği bildirilen açıklamada, İl Kurban Hizmetleri Komisyonu tarafından belirlenen kesim fiyatlarının, büyükbaş hayvan için 150 lira, küçükbaş hayvan için 35 lira olduğu kaydedildi.

Reklam
Reklam

Kurban kesim bedelini, Kurban Hizmetleri Komisyonu Hesabı'na yatıran vatandaşların, yatırılan miktarın dekontunu belediyenin Çözüm Masası'na getirerek, kurban kesim sıralarını alabileceği bildirildi.

Bu çalışmalar sayesinde, vatandaşlar kurbanlarını, sağlık şartlarına, çevre temizliğine ve dini hükümlere uygun bir şekilde kesebilecekleri kaydedildi.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: