İzmit "yenilik Transferi Projesi" Ne Ortak Oldu

Avrupa Birliği Leonardo da Vinci programın kapsamında finanse edilen ve İngiltere'den Bhagavat Educational Trust'ın koordinatör...

Avrupa Birliği Leonardo da Vinci programın kapsamında finanse edilen ve İngiltere'den Bhagavat Educational Trust'ın koordinatör olduğu, İtalya, İspanya, Bulgaristan ve Türkiye'nin katılımcı olduğu 'Yenilik Transferi' projesine İzmit Belediyesi'de katıldı.

İzmit Belediyesi temsilcilerinin Bulgaristan'da yapılan koordinasyon toplantısına katılması ile dahil olduğu "Yenilik Transferi Projesi" hayat boyu öğrenme anlayışı çerçevesinde, bireyin günümüz mesleki eğitim sistem ve uygulamalarının hızla değişen koşullarına uyum sağlaması ve sektörlerin rekabet güçlerinin artırılmasına katkıda bulunmak amacıyla yenilikçi araç ve yöntemlerin geliştirilmesini teşvik etmek ve bu doğrultuda yapılacak çalışmalara finansal destek sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor.

Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi katıldığı bu proje kapsamında dezavantajlı gençlere yönelik dünyada uygulanan başarılı sosyal hizmetler projelerini önce İzmit sonra il ve bölge genelinde uygulamaya başlayacak. Projenin Ekim ayında düzenlenecek toplantısı İzmit Belediyesi koordinatörlüğünde gerçekleşecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: