İzmitli Çiftçiler Başkanı Ziyaret Etti

Kocaeli Tarım Gıda ve Hayvancılık Yapan Çiftçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Tezer, Yönetim...

Kocaeli Tarım Gıda ve Hayvancılık Yapan Çiftçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Faruk Tezer, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Koç, Fikri Turgut ve Nazmi Atlı ile birlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Tarım Gıda ve Hayvancılık Yapan Çiftçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yıl içinde düzenleyeceği etkinlikler ve çalışmalar hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Tezer gösterdiği ilgi ve destekleri için de Başkan Doğan’a teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan, “Kocaeli Tarım Gıda ve Hayvancılık Yapan Çiftçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yönetimine başarılar diliyorum. Çalışmalarının birçoğunu çok beğendim. Kendilerine destek olmaya hazırız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: