İzmitli pişmaniyeciler tedirgin

KOCAELİ (İHA) - İzmit'te bir pişmaniyecinin öldürülmesinin ardından, D-100 ve D-130 Karayolu üzerindeki pişmaniyeciler tedirgin oldu.

İzmit'te bir pişmaniyecide tezgahtar olarak çalışan Fatih Kılıç'ın pompalı tüfekle öldürülmesinin ardından, çevredeki pişmaniyeciler büyük korku yaşadıklarını ve bir takım önlemler aldıklarını söyledi. 24 saat çalıştıklarını belirten pişmaniyeciler, "Zaman zaman müşterilerle gerginlikler yaşanabiliyor. Ancak ilk kez cinayete tanık oluyoruz. Yaşanan olay bizleri oldukça tedirgin etti ve tedbir almaya yöneltti. Gece ilerleyen saatlerde bir araraya toplanıyoruz. Ancak her ihtimale karşı da kendimizi korumak amacıyla tezgah altında sopa bulunduruyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Pişmaniyeciler, D-100 Karayolu'ndaki bazı pişmaniyecilerin ise işyerlerini kapatmaya başladıklarını söyledi. Öldürülen Fatih Kılıç'ı olaydan bir kaç saat önce gördüğünü kaydeden Ali Demir, "Benim de D-100 karayolu üzerinde dükkanım var. Kendi dükkanımı elamanıma bıraktıktan sonra Fatih'in yanına gittim. Bir süre sohbet ettik. Sabah ise öldürüldüğünü öğrendim. Olaydan önce elemanım tek çalışıyordu, şimdi ise birlikte kalıyoruz" diye konuştu.

Olayın ardından polis, D-100 ve D-130 karayollarında güvenlik önlemlerini arttırdı.