İzmitliler Bol Bol Vitamin Alıyor

İzmitliler, İzmit Belediyesi’nin örnek projelerinden olan Vitamin Durakları sayesinde sağlıklı ve organik meyve suyu...

İzmitliler, İzmit Belediyesi’nin örnek projelerinden olan Vitamin Durakları sayesinde sağlıklı ve organik meyve suyu içme imkanı buluyor.

Belediye’nin İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından işletilen ve Belsa önü, Sabri Yalım Parkı, Kocaeli Devlet Hastanesi önü, Fevziye Parkı ve Yürüyüş Yolu Koton önünde faaliyet gösteren vitamin duraklarından her gün yüzlerce kişi yararlanıyor.

Belediye yetkilileri, vitamin duraklarından her gün ortalama 500-750 kişinin yararlandığını vitamin duraklarında portakal, limonata, havuç, elma, kavun, şeftali, çilek, kivi, ananas, greyfurt gibi meyve sularının her çeşidinin organik olarak vatandaşlara sunulduğunu söyleyerek, ‘’Büyük ilgi gören vitamin duraklarında bütün meyve suları müşterimizin gözü önünde taze şekilde hazırlanmaktadır. Fiyatlarımız da piyasanın altındadır. Gayemiz, İzmitlilerin bol bol vitamin almasıdır” dediler.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar da vitamin durakları için İzmit Belediyesi’ne teşekkür ederek, ‘’Piyasada öylesine çok meyve suyu satan yer var ki hem çok pahalı hem de gerçekten doğal mı değil mi endişe ediyoruz. Belediyenin vitamin duraklarında istediğimiz meyve sularını gönül rahatlığı içinde içebiliyoruz” şeklinde konuştular. İzmit Belediyesine ait vitamin durakları 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Pazar günleri 10.00-20.00 arası açık kalan vitamin duraklarındaki çalışma saatlerinde önümüzdeki günlerde yeni bir ayarlama yapılacağı da açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: