İzmit'te "Atık Yağ Toplama Projesi"

KOCAELİ (AA) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Atık Yağ Toplama Projesi" destek olan Kent Konut sakinlerini ziyaret etti.

KOCAELİ - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Atık Yağ Toplama Projesi" destek olan Kent Konut sakinlerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Doğan, geri dönüşüm konusunda Türkiye’ye örnek bir belediye olduklarını ifade etti. Göreve geldikleri günden bugüne kentte geri dönüşüm seferberliği başlattıklarını belirten Doğan, Kent Konut 1. Etap sakinlerinin topladığı 500 litre atık yağ ve pilleri teslim aldıklarını söyledi. Site sakinlerine teşekkür eden Doğan, "Çevreye duyarlılık konusunda gösterilen en küçük davranışı dahi önemsiyorum. Çünkü çevre, bizim için çok önemli. Bizim çocuklarımızdan aldığımız bir emanet. Onlara bu emaneti temiz, yeşil, yaşanabilir bir şekilde teslim etmeliyiz" diye konuştu. Doğan, inşaatlara ruhsat alabilmeleri için yağ tutucu bulundurma zorunluluğu koyduklarını anımsatarak, bu anlamda yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu dile getirdi. Kent Konut 1. Etap Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gürsel ise belediyenin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade ederek, Doğan'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: