İzmit'te Bisiklet Dağıtımları Devam Ediyor

İzmit Belediyesi'nin ilköğretim okullarındaki 5. Sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak verilen bisikletlerin dağıtımı...

İzmit Belediyesi'nin ilköğretim okullarındaki 5. Sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak verilen bisikletlerin dağıtımı çerçevesinde Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan 23 Nisan İlköğretim Okulu'nda devam etti.

Bisikletlerin dağıtımı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Hasanoğlu ile okul müdürü Enver Tekyıldız ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin büyük heyecan ve sevinç yaşadığı bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Vekili İbrahim Bulut," Bisikletler, Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ın sizlere karnesi hediyesidir. İzmit'teki özel okullar dahil 5 bin 500 ilköğretim 5.sınıf öğrencisine kasklarıyla birlikte bisiklet veriyoruz. Türkiye'de hatta dünyada bu kadar çok bisiklet hediye edilmemiştir. Günümüzde artık bisiklet ulaşım ve sağlık aracı olarak kullanılıyor. Sizler de bisikletlerinizi kullanırken mutlaka kasklarınızı takın. Hedefimiz İzmit'te bisikletsiz çocuk bırakmamaktır" dedi. Öğrenciler de , bisikletler için teşekkür ettiler. 23 Nisan İlköğretim Okulu'nda 5. Sınıfta okuyan 115 öğrenci bisikletlerini alıp evlerine büyük bir sevinç içinde gittiler. 5 bin 500 adet bisikletin dağıtımının 5 Haziran'a kadar tamamlanacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: