İzmit’te “E-Sports” konuşuldu

İzmit Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen “E-Sports Farkındalık Ve Tanıtım Semineri”nde Kocaeli’de e-sporun büyük ilgi gördüğü vurgulandı.İzmit Belediyesi’nin e-spora yönelik destekleri sürüyor.

İzmit Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen “E-Sports Farkındalık Ve Tanıtım Semineri”nde Kocaeli’de e-sporun büyük ilgi gördüğü vurgulandı.
İzmit Belediyesi’nin e-spora yönelik destekleri sürüyor. Bu kapsamda Kocaeli E-Sports Kulübü tarafından, İzmit Belediyesi’nin desteği ile E-Sports Farkındalık Ve Tanıtım” adı altında bir seminer düzenlendi . Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminer yaklaşık 5 saat sürdü. Hakan İşlek, Doğukan Karasakal, Fersun Çelikiş, Mehmet Berke, Evrim Günay, Ahsen Yıldırım, Damla Çağlayan, Furkan Özen, Cemal Sevindik, Ayberk Yazıcıoğlu isimli sporcuların konuşmacı olarak katıldığı seminerde “E-spor nedir”, “Belediyelerin e-sporun gelişimindeki rolü nedir”, “Profesyonel e-spor için gerekli yeterlilikler nelerdir” gibi farklı konularda katılımcılara detaylı bilgi verildi.
Seminerde konuşan Kocaeli E-Sports Külüp Başkanı Yiğit Kıvanç Karabay, globalleşen dünyada e-sporun bir trend olduğunu ve Kocaeli’de de büyük ilgi gördüğünü belirterek, bu etkinlik için destek veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz