İzmit'te Izinsiz Afiş Asanlara 11 Bin 750 Lira Ceza Kesildi

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte izinsiz afiş asan kişi ve kurumlara 11 bin 750 lira ceza kesti.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentte izinsiz afiş asan kişi ve kurumlara 11 bin 750 lira ceza kesti.

İzmit Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin kentte izinsiz asılan afişlerle ilgili denetim çalışmalarına devam ettiği belirtilerek, şehrin tüm bölgelerini sürekli denetleyen ekiplerin izinsiz afiş asan kurum ve kişilere Kabahatler Kanunu'na istinaden ceza kestiği kaydedildi.

Orhan, Gültepe, Tüysüzler ve Turgut Mahallesi'nde denetim yapan ekiplerin doğal gaz reklamı yapmak amacıyla izinsiz afiş asan dört ayrı kuruma 11 bin 750 lira idari para cezası kestiği vurgulanan açıklamada, "Temiz çevre, sağlıklı toplum" anlayışı ile hareket ettikleri ifade edildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada görüşlerine yer verilen Zabıta Müdürü Muhammet Ergin, İzmit Belediyesi olarak son yıllarda çok güzel işlere imza attıklarını dile getirerek, kentin Gölkaypark, Kültür Tepesi, Cephanelik Spor Tesisi ve daha pek çok proje ile modern bir görünüm kazandığını, bu görüntüyü korumak ve geliştirmek adına çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürdüklerini bildirdi.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: