İzmit’te kar ekipleri görev başında

İzmit Belediyesi ekipleri başlayan kar yağışı sonrasından köy yollarının ulaşıma açık kalmasının sağlanması amacıyla çalışma başlattı.İzmit Belediyesi kar ekipleri, köy yollarının açık kalması için adeta seferber oldular.

İzmit Belediyesi ekipleri başlayan kar yağışı sonrasından köy yollarının ulaşıma açık kalmasının sağlanması amacıyla çalışma başlattı.
İzmit Belediyesi kar ekipleri, köy yollarının açık kalması için adeta seferber oldular. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 4 iş makinesi ile karla mücadele çalışmalarına devam ediyorlar. Yetkililer, köy yollarının açık kalması için ekiplerinin sürekli olarak sahada bulunduğunu belirterek, “Ekiplerimiz özellikle Çubuklu Osmaniye, Orhaniye, Arpalık İhsaniye, Kısalar, Kadriye Gülbahçe, Mecidiye ve Akmeşe yollarını açık tutmak için çalışıyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz