İzmit’te Köylerin Kentsel Risk Analizi Çıkartılıyor

Yaklaşık 2 yıl süren çalışmanın ardından Ocak Ayı’nda İzmit’in Kentsel Risk Haritası’nı çıkaran İzmit Belediyesi,...

Yaklaşık 2 yıl süren çalışmanın ardından Ocak Ayı’nda İzmit’in Kentsel Risk Haritası’nı çıkaran İzmit Belediyesi, 2014 yılında İzmit Belediyesi sorumluluğunda olacak köylerde de benzer bir çalışma başlattı. Belediye İzmit sınırlarına dahil edilecek olan köylerin risk haritalarını çıkarmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan Kentsel Risk Analiz Raporu çalışmasında görev alan Jeoloji Mühendisleri, Jeofizik Mühendisleri ve teknik elemanlardan oluşan ekip, köy köy dolaşarak inceleme ve tespitler yapıyorlar. Akpınar, Arızlı, Balören, Biberoğlu, Çayırköy, Durhasan, Emirhan, Eseler, Karaabdulbaki, Kozluca, Kulfallı, Sapakpınar, Sekbanlı, Sepetçi, Sultaniye, Üçtepeler ve Dağköy olmak üzere 17 köyde çalışmalarını tamamladı.

Reklam
Reklam

Tüm köylerde uygulanacak olan çalışma sonrasında İzmit’e bağlı tüm köylere ait deprem, sel, heyelan, yangın ve teknolojik risk analizi ve alınması gereken önlemlerin olduğu bir haritanın ortaya çıkacağını belirten yetkililer çalışmaların en kısa sürede bitirileceği bilgisini verdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: