İzmit’te meyve yetiştiriciliği eğitimi verilecek

İzmit Belediyesi tarafından Genel Meyve Yetiştiriciliği ve Budama Teknikleri” konusunda eğitim verilecek.İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, tarım ve hayvancılık konularında bilinçlendirme eğitimlerine devam ediyor.

İzmit Belediyesi tarafından Genel Meyve Yetiştiriciliği ve Budama Teknikleri” konusunda eğitim verilecek.
İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, tarım ve hayvancılık konularında bilinçlendirme eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda 4 Mart Pazartesi günü Modern Hayvan Pazarı ve Tarımsal Uygulama Bahçesi’nde “Genel Meyve Yetiştiriciliği ve Budama Teknikleri” konusunda eğitim verilecek. Yoğun ilginin beklendiği eğitim ise Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Ziraat Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Melekber Sülüşoğlu Durul verecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz