İzmit'teki Mahalleler Ramazan Etkinlikleriyle Şenlendi

İzmit Belediyesi geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı etkinlikleri ile İzmitlilere dolu dolu bir Ramazan yaşatıyor....

İzmit Belediyesi geleneksel hale getirdiği Ramazan ayı etkinlikleri ile İzmitlilere dolu dolu bir Ramazan yaşatıyor. Belediye, Kültür Tepesi ve Doğu Kışla Gençlik Parkı’nda yapılan etkinliklerin yanı sıra her akşam 52 mahallede de etkinlikler yapmayı sürdürüyor. Şehrin her köşesinde gerçekleştirilen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Ramazan ayı kapsamında düzenlenen eğlenceler Alikahya Bölgesi’nde yaşayanlara da keyifli bir Ramazan yaşatıyor. Bölge sakinleri Karagözcü Abi Nihat Tombul'un seslendirdiği Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile İllüzyonist Kamuran Türkmen'in gösterilerini beğeni ile izledi.

Reklam
Reklam

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, gerçekleştirilen etkinlikleri bölge sakinleri ile birlikte izledi. İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin ve Alikahya Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sevgi Koyun’un da katıldığı etkinlikte vatandaşlar Başkan Doğan ve ekibine teşekkür ettiler. Alikahya Cumhuriyet Mahallesi 9. ada yanında bulunan basketbol sahasında yapılan etkinliklerle mahalle sakinleri ramazan boyunca keyifli saatler geçirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: