İzmit'ten Kısa Kısa

KOCAELİ (AA)- İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalarda 6 ay içinde 20 ton  elektronik atık (e-atık) toplanarak, ekonomiye  tekrar kazandırıldığı bildirildi.

Yenidoğan Mahallesi'ne park yapılıyor İzmit Belediyesi Yenidoğan Mahallesi'nde yeni bir park yapıyor. Geçen 4,5 yıl içinde 130’dan fazla yeni parkın yapıldığı ,lçeye yeni bir park daha kazandırılıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Yenidoğan Kale Üstü Sokakta 617 metrekarelik bir alanda park yapımına başlandı. Park alanın ön, arka ve yan sınırlarının perde duvar işi ile oyun ve kondisyon alanının zeminlerinin beton işi tamamlandı. Merdiven yapımının devam ettiği parkın bir ay içinde açılması planlanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: