İznik AK Parti’de 400 delege seçildi

İznik Merkezde 510 üye, köy ve beldelerde 705 üyenin oy kullandığı delege seçimlerini Milletvekilleri İsmail Aydın ve H

İznik Ak Parti İlçe teşkilatı 1215 üyenin oyları ile delege seçimlerini tamamladı. İznik Merkezde 510 üye, köy ve beldelerde ise 705 üyenin oy kullandığı delege seçimlerini Ak Parti Bursa Milletvekilleri İsmail Aydın ve Hakan Çavuşoğlu’da takip etti.

Ak Parti İznik İlçe Başkanı Osman Sargın “ Bütün üyelerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Delege seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum.

İlçe başkanlığı seçimi ise Aralık ayı ile 26 şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.” Dedi. 1215 üyeden 1200 üyenin oy kullandığı seçimde İznik merkezde toplam 175 delege, belde ve köylerde ise toplam 225 delege genel toplamda ise 400 delege seçildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz