İznik haberleri Türkiye çapında ilk 5’e girdi

İznik Türkiye çapındaki sıralamada, ilk beş içinde yer alarak sesini en çok duyuran şehirlerarasında İznik yer aldı.

İznik Türkiye çapındaki sıralamada, ilk beş içinde yer alarak sesini en çok duyuran şehirlerarasında yer aldı.

Geçtiğimiz temmuz ayında başlayan haber partnerliği ile altı ay gibi bir sürede Türkiye çapında 62 partner arasında beşinci sıraya yükseldi.

Türkiye’nin en çok takip edilen ve gündem belirleyen Haber Sitelerinden olan Mynet Yurt Haber, iznikrehber.com’u altı ay önce haber partneri olarak seçmişti. İznik haberlerinin tüm Türkiye’den haberlerin yayınlandığı Mynet Yurt Haber’de de yayınlanması ile gazetelerden daha çok geniş bir kitleye ulaştırıldığını belirten Hüseyin Fethi Balcı “ İznik’ten yaptığımız haberler Türkiye çapındaki sıralamada ilk beşinci sıraya yükseldi.

Reklam
Reklam

En çok okunan binlerce haber içindende ilk 11. sırada İznik haberimizde var. İznikrehber.com’a destekleri için başta binlerce takipçilerimize, haber ihbarları ile destek verenlere, belde köy ve mahalle temsilciliklerimize, reklamları ile bizleri ayakta tutan esnaflarımıza İznik adını tüm dünya ve Türkiye’deki binlerce kişiye duyurdukları için teşekkür ederiz.” Dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz