İznik sahilinde beş yıldızlı kamyon garajları

İznik sahilini gezenler, sahilinin iki ucunda bulunan kamyon parkları ve çakıl yığınlarını görünce şaşırıyorlar.

İznik sahilini gezen yerli ve yabancı turistler, sahilinin iki ucunda bulunan kamyon parkları ve çakıl yığınlarını görünce şaşırıyorlar. İznik Göl sahilinin en güzel yerleri olan kuzeyde bulunan, Karayolları müdürlüğüne ait göle sıfır depolar, kamyonlar. Sahilin güney ucunda bulunan, İl Özel İdaresi Köye yönelik hizmetler daire başkanlığı şantiyesindeki çakıl, zift ve kamyon garajının İznik’e, İznik sahiline yakışmadığını belirten turistler ve vatandaşlar “ sahili gezmek için şantiye ile başlıyoruz karayolları ile bitiriyoruz, çok ama çok garip neden güzelim yerler turizm için değerlendirilmiyor. Beş yıldızlı kamyon garajları duruyor.” Diyerek tepki gösterdiler.

Reklam
Reklam

BU MANZARADA TURİZMİ GELİŞTİRMEK ZOR

İznik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Karaman “ İznik’i ziyaret eden turistlerimizden üzülerek belirtiyorum ki bende bu yönde beyanlar aldım. Bir yandan İznik’te turizmi canlandıracağız diyoruz bir yandan da sahilimizde durum ortada. Yani şunu belirtmek istiyorum, bu şekilde turizmi İznik’te canlandırmak, geliştirmek, tanıtımını yapmak, mümkün değil.” Dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz