İznik’te rüya gibi kır düğünü

İznik’te rüya gibi bir kır düğünü ile Çiğdem ile Onur çifti dünya evine girdiler.

İznik’te rüya gibi bir kır düğünü ile Çiğdem ile Onur çifti dünya evine girdiler. İznik Özaydınlar Petrol Göksu Park tesislerinde, İznik Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Aktaş ile Emekli Öğretmen olan eşi Sevim Aktaş’ın yakışıklı oğlu Onur ile Şükran ve Nail Tenli çiftinin güzel kızı Çiğdem’in mutlu günlerine akrabalarının yanında çok sayıdaki davetlilerin katılımı ile muhteşem bir kır düğünü gerçekleşti.

İznik’in her kesiminden tanınmış simalarında bir araya geldiği düğün gecesi dakikalarca süren havai fişek gösteri ile başlarken davetliler, ses sanatçısı Orhan Balık’ın muhteşem şarkıları ile Göksu Park dans pistini boş bırakmayarak genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: