İzso Genel Müdürü Alpaslan, Başkan Uygur’u Ziyaret Etti

İZSU Genel Müdürü Dr. Ahmet Hamdi Alpaslan, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'u ziyaret etti. Torbalı’da...

İZSU Genel Müdürü Dr. Ahmet Hamdi Alpaslan, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur'u ziyaret etti. Torbalı’da yaşanan sıkıntı ve talepleri birinci ağızdan dinleyen İZSU Genel Müdürü Alpaslan, kısa sürede harekete geçeceklerini, Torbalı için önemli projelerinin olduğunu, su konusunda hiçbir sıkıntının yaşanmayacağını söyledi.

Alpaslan, yeni su kuyuları ve arıtma tesisleri ile Torbalı’da önemli projelere imza atacaklarını da sözlerine ekledi. Alpaslan, “Belediye Başkanımız sayın İsmail Uygur ile bir araya gelip Torbalı’daki sıkıntıları masaya yatırdık. İZSU olarak bugüne kadar Torbalı’da önemli işlere imza attık. Bundan sonra da Başkanımız İsmail Uygur ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Torbalı’da su kesintilerinin önemli boyutta olmadığını, İZSU’nun önemli yatırımlar yaptığını hatırlatan Belediye Başkanı İsmail Uygur, “Su kuyuları ve arıtma tesisleri ile Torbalı oldukça ileri bir noktada. Türkiye’de bir çok il ve ilçeden çok daha ilerideyiz. Bugüne kadar İZSU ile koordinasyon kurarak bir çok ortak çalışmaya imza attık. Sağolsun onlar da bizleri hiç kırmadı. Bu çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. İlçemizin su sıkıntısı yaşamaması için gerekli tüm adımları atacağız” şeklinde konuştu.

“YENİ SU KUYULARI AÇILACAK, ARITMA TESİSLERİ KURULACAK”

İZSU Genel Müdürü ile yaklaşık 2 saatlik bir toplantı yapan Başkan Uygur, “Sorunlarımızı, sıkıntılarımızı ve taleplerimizi ilettik. İlçemizde su sıkıntısı yaşanmaması için gerekli tüm adımları atacağız. Köylümüzün, çiftçimizin sıkıntılarını da ilettik. Önümüzdeki günlerde hayata geçireceğimiz önemli projeler olacak. İlçemizde yeni su kuyuları, yeni arıtma tesisleri gündemimizde. Sanayicilerimizin bu konuda bazı talepleri vardı, onları da en yetkili kişiye aktarmış olduk” diyerek, yeni projelerin müjdesini verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: