İZTO Başkanı Demirtaş: AK Parti İzmir'le Yakın Işbirliğimiz Devam Edecek

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, beraberinde yönetim kurulu ve meclis üyelerinden...

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, beraberinde yönetim kurulu ve meclis üyelerinden oluşan bir heyetle AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ı ziyaret etti. Demirtaş, Türkiye'de son 10 yıldaki devrim niteliğinde değişimlerin, ülkenin baştan sona yeniden imar edilircesine yapılan gayretli çalışmaların ve topyekûn kalkınmanın mimarı olan hükümeti ve AK Parti'yi dikkatle izlediklerini söyledi.

Hükümetin ve AK Parti'nin ülkenin geneline yayılan çalışmaları kadar İzmir özelindeki çalışmalarını da takdirle karşıladıklarını belirten Demirtaş, bunlarda il teşkilatının katkısının yadsınamayacağını söyledi. 35 proje, EXPO, şehir dönüşümü ve diğer birçok alanda yapılan çalışmalarda AK Parti İl Başkanı Akay'ın gayretlerini müşahade ettiklerini belirten Demirtaş, “Akay ve yönetimi büyük bir gayretle, özveriyle İzmir'e hizmet için çalışıyorlar. Kendilerinin başarılı çalışmalarını takdir diyor, ilgiyle izliyoruz. İZTO olarak bu çalışmalara her zaman katkı koyduk, bundan sonra da koymaya devam edeceğiz. İZTO, 127 yıllık tarihi ve 70 bini aşkın üyesiyle İzmir'e hizmet eden herkese destek vermektedir. Bu noktada AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'a ve yönetimine desteğimiz, katkılarımız, yakın işbirliğimiz artarak devam edecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade eden Akay da İzmir'de yapılan eser siyasetinin, hizmet siyasetinin ve büyük dönüşümün artarak devam edeceğini ifade etti. İzmir'in artık bahane üretmeye, çok laf konuşup hiç iş yapmamaya vakti olmadığını vurgulayan Ömer Cihat Akay, “İzmir için artık hizmet zamanıdır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ustalığında, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay'ın koordinasyonunda güzel işler başarılıyor. İzmir artık bunu görüyor, sizler de görüyorsunuz. Biz İzmir'e hizmet için varız. Sizlerin desteği, elbette bizim için çok önemli. Birlikte başaracağız. Daha yaşanabilir bir İzmir'i, toplam yaşam kalitesi daha yüksek bir İzmir'i hep birlikte inşa edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz