İZTO "Yenişehir'de ticareti canlandırma projesi" başlattı -İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Demirtaş: -"Proje kapsamında İzmir Ekonomi Üniversitesi çarşı için tanıtım filmi hazırladı. Aynı zamanda çarşı için gazetelere ilan vereceğiz"

İZMİR (A.A) - İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Yenişehir Ticaret Merkezi'ni canlandırmak için proje çalışması başlattıklarını

İZMİR (A.A) - İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Yenişehir Ticaret Merkezi'ni canlandırmak için proje çalışması başlattıklarını bildirdi.

İZTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirtaş, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve İZTO Yönetim Kurulu Muhasip üyesi Mehmet Pamuk, Yenişehir'deki çarşıda İZTO üyeleri ile bir araya geldi.

Yenişehir bölgesinde 2 bin 500'ü aşkın İZTO üyesinin bulunduğunu, bölgenin gıdadan hırdavata, elektrik malzemesinden boyaya kadar her üründe binlerce çeşitle ihtiyaca cevap verdiğini dile getiren Demirtaş, hipermarketlerin ve yapı marketlerinin yoğun rekabetine karşın Yenişehir'de işlerin daraldığını kaydetti. Bunu önlemek için "Yenişehir'de ticareti canlandırma projesi" başlattıklarını ifade eden Demirtaş, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

Reklam
Reklam

"İzmir Ekonomi Üniversitesi çarşı için bir tanıtım filmi hazırladı. Bunu yakında televizyonlarda yayınlatmaya başlayacağız. Aynı zamanda çarşı için gazetelere ilan vereceğiz. Üyelerimizin insert talebi de var ama çok fazla firma var. Eğer insert vermek isteyen üyelerimiz olursa bunun yarı bedelini de karşılarız. Yine billboardlara çarşıyı tanıtıcı ilanlar vereceğiz. Bunları bir kampanya olarak sürdüreceğiz.

Üyelerimizden gelen talep üzerine Konak ile Yenişehir arasında 10.00-16.00 saatleri arasında çalışacak bir servis aracı koyduk. 1 ay deneme seferleri yapacak, talep olursa arttırabiliriz. Çarşı içindeki yönlendirme levhalarını yeniden düzenleyeceğiz. Üyelerimize "İzmir Ticaret Odası üyesidir" yazan stickerlar ile İZTO ilkelerinin yer aldığı taahhütnameler dağıttık. Üyelerimizden gelen toptan ticaret merkezi ile ilgili taleplerde var, bu konuda da bir çalışma yapacağız."

İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ise sorunların çözümü için her türlü çalışmayı yapacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: