İZVAK Başkanı Yemişçi: "İzmir'in Tüm Kurumları Birleşirse, Ortak Hareket Ederse, Bu Şehri Her Konuda Uçururuz"

İZMİR (A.A) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, "İzmir'in tüm kurumları birleşirse, ortak hareket ederse, bu şehri

İZMİR (A.A) - İzmir Gücü Spor Vakfı (İZVAK) Başkanı Tuğrul Yemişçi, "İzmir'in tüm kurumları birleşirse, ortak hareket ederse, bu şehri her konuda uçururuz" dedi.

Yemişçi, yaptığı yazılı açıklamada, kulüp başkanlarıyla Ankara'da yaptığı görüşmelerin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldiklerini bildirdi.

Kocaoğlu'nun özellikle Kaynaklar'a yapılması planlanan stat yerini çok beğendiğini kaydeden Yemişçi, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Kendisi stat yerinin çok merkezi ve güzel bir yerde olduğunu, imarı için hemen baktıracağını, karayoluyla yeni stada ulaşmanın kolay olduğunu ancak o bölgeye raylı sistemi de getirecekleri müjdesini verdi. Kocaoğlu, Örnekköy spor alanı için Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın istediği 80 bin dönümlük alanın tahsisiyle orada bulunan derenin ıslahını da üstleneceklerini bildirdi. Bornova Doğanlar'a yaptırmayı düşündükleri statla ilgili de çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi."

Reklam
Reklam

Aziz Kocaoğlu'na yaklaşımlarından dolayı teşekkür eden Yemişçi, "İzmir'in tüm kurumları birleşirse, ortak hareket ederse, bu şehri her konuda uçururuz" dedi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: