İzzet Günay, Antika Koleksiyonculuğu Deneyimlerini Paylaşacak

İSTANBUL (A.A) - Oyuncu İzzet Günay, bu hafta sonu İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin konuğu olacak.

İSTANBUL (A.A) - Oyuncu İzzet Günay, bu hafta sonu İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nin konuğu olacak.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği'nden yapılan açıklamada, Haldun Dormen Tiyatrosu'nda oyunculuk ve sahne amirliği yaparken aldığı teklifle Yeşilçam sinemasına ayak basan İzzet Günay'ın, 1959'da Osman Seden'in yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı filmde, Zeki Müren'in şoförü rolünü üstlendiği hatırlatıldı.

Rolünün çok kısa olduğu belirtilen açıklamada, "Rolu o kadar kısaydı ki kendi oyununu görebilmek için birkaç kez filmi sinemada izlemek zorunda kalmıştı. Bu küçük roldeki başarısı, onu yıllarca Türk sinemasının jönlerinden biri olmaya taşıyacak ve 100'ün üzerinde Yeşilçam filmine imza atmasını sağlayacaktı" ifadeleri kullanıldı.

Reklam
Reklam

Açıklamada, Günay'ın, Kadıköy'de yarın gerçekleşecek etkinlikte, klasik otomobil ve sinemaseverlerle buluşacağı, antika koleksiyonculuğu konusunda deneyimlerini aktaracağı belirtildi.

Muhabir: Metin Tokgöz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: