Jamie Vardy'den 'Mannequin Challenge'

İngiltere ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçında golünü atan Jamie Vardy, son günlerin popüler akımı Mannequin Challenge ile gole sevindi.

İngiltere ve İspanya arasında oynanan hazırlık maçında ev sahibini 2-0 öne geçiren gol sonrası futbol tarihinde görülmemiş bir gol sevinci yaşandı.

Takımını 2-0 öne geçiren golü atan Jamie Vardy attığı gol sonrasında sosyal medyanın yeni akımı olan Mannequin Challenge "Günlük hayatın donması" hareketsizliğiyle gole sevindi.

Vardy ile birlikte takım arkadaşları da gol sevincinde hareketsiz kalınca sıradışı bir görüntü ortaya çıktı...

İşte o an ve Vardy'nin zamanı durduruşu

MANNEQUİN CHALLENGE NEDİR?

Reklam
Reklam

Zamanın donup kalması üzerine kurulu yeni akım "Mannequin Challenge" a son olarak İngiltere Milli Takımı da katıldı. Bu akımda kişiler örneğin müzik sesi eşliğinde hareketsiz bir şekilde duruyor. Mannequin'in kelime anlamının manken olduğu düşünülürse 'cansız manken' duruşu diye de yorumlanabilir.

VARDY SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ev sahibi ekip, ikinci yarının hemen başında farkı ikiye çıkardı. Henderson'un sağ taraftan ceza alanına ortaladığı topa arka direkte iyi yükselen Jamie Vardy, kaleci Reina'nın sağından meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Son golünü 4-1 yenildikleri 10 Eylül'deki Liverpool, karşılaşmasında atan 29 yaşındaki futbolcu, kulüp ve milli takım düzeyinde 14 maçlık gol sessizliğini İspanya karşısında bozdu.

Karşılaşmanın son bölümünde İngiltere kalesine yüklenen İspanya, üst üste bulduğu gollerle beraberliği yakaladı. 89. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Aspas'ın sol ayağıyla uzak köşeye gönderdiği top direğe çarparak ağlarla buluştu. 90+5. dakikada yine sağ taraftan gelişen konuk ekibin atağında, ceza alanında topu göğsüyle yumuşatan Isco, açısı daralmasına karşın yerden bir vuruşla kaleci Heaton'ı mağlup etti ve karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Reklam
Reklam