Jandarma Alay Komutanı Taş, Ürgüp'ü Ziyaret Etti

SİVAS (AA) - Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e veda ziyaretinde bulundu.

Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e veda ziyaretinde bulundu. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas'ta iki yıl boyunca görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Taş, "Sivas'ta belediye ile ilişkilerimiz çok iyiydi. Sizinle tanışmaktan ve birlikte çalışmaktan çok memnunuz. Ankara'ya Jandarma Genel Komutanlığı karargahına tayin oldum. Bundan sonra da burada oluşan dostluğumuzun devam etmesi arzusundayım" açıklamasında bulundu. Ürgüp ise şunları kaydetti: "İki yıldır iki kurumun anlaştığı iyi dostlukların oluştuğu bir dönemi yaşadık. Kurumlar birbirine yardımcı olacak. Belediye burada ev sahibi kurumdur. İmkanları ölçüsünde kullandırabileceği bütün avantajları kurumlara kullandırmalıdır. Bunun ötesinde iyi bir diyalog içinde olmak önemlidir. Gerek sizler gerek bizler bu konuda hassasiyetimizi sonuna kadar gösterdik. Ben bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: