Jandarma, bayram dönüşüne geçenleri dikkatli olmaları için uyardı

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri tarafından Ramazan Bayramı sonrası memleketlerine dönen vatandaşları yolda dikkatli olmaları konusunda uyardı.Adıyaman İl jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’un da katıldığı uyarı uygulamasında Adıyaman-Malatya Karayolu üzerinden geçen bütün araçlar tek tek durduruldu.

Adıyaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri tarafından Ramazan Bayramı sonrası memleketlerine dönen vatandaşları yolda dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Adıyaman İl jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy’un da katıldığı uyarı uygulamasında Adıyaman-Malatya Karayolu üzerinden geçen bütün araçlar tek tek durduruldu. Kontrol noktasında durdurulan araç sürücülerine ve yolcularına Albay Ercan Atasoy ve trafik timleri tarafından yaşanabilecek kazalara karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuldu.
Vatandaşların geçmiş Ramazan Bayramını da kutlayan Albay Ercan Atasoy, sürücülere ve yolculara emniyet kemerinin öneminden bahsederek, aşırı hızdan ve trafik kurallarına uymalarını istedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz