Jandarma Genel Komutanlığı Boğulan Genç İçin Harekete Geçti

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik beldesi yakınlarında serinlemek için girdiği çayda akıntıya kapılan gençten 10...

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik beldesi yakınlarında serinlemek için girdiği çayda akıntıya kapılan gençten 10 gündür haber alınamaması üzerine Jandarma Genel Komutanlığı harekete geçti.

Beğendik beldesi yakınlarında serinlemek için girdiği Botan Çayı'nda akıntıya kapılan Yaşar Yağbir’den (18) bir daha haber alınamamıştı. Ailesinin ısrarı üzerine Siirt Afet Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma ekipleriyle Batman AFAD ekibine bağlı dalgıçlar, arama kurtarma çalışmalarında 10. güne gelmesine rağmen gencin cesedine hala ulaşamadı.

Reklam
Reklam

Devreye giren Siirt İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli, boğulan gencin bulunması için Jandarma Genel Komutanlığı'ndan destek istedi. Bunun üzerine Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'na bağlı 15 kişilik ekipten oluşan su altı arama kurtarma timi Siirt’e gönderildi. Özel bir araçla getirilen ekiplerin olay yerine giderek araştırma başlattığı belirtildi.

Gencin suya atladığı noktada kan izine rastlandığı belirtilirken, muhtemelen gencin kafasını taşa vurduğu ve akıntı sebebiyle sürüklenerek kaybolduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: