Jandarma göz açtırmıyor

Bilecik’in Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda, kaçak kazı yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalandı.Alından bilgilere göre, ilçeye bağlı Balçıkhisar Köyüne yakın bir mevkide icra edilen devriye faaliyeti esnasında ekipler, yol kenarına yakın bir yerde arazide 3 erkek şahsı farketti.

Bilecik’in Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda, kaçak kazı yaptıkları belirlenen 3 kişi yakalandı.
Alından bilgilere göre, ilçeye bağlı Balçıkhisar Köyüne yakın bir mevkide icra edilen devriye faaliyeti esnasında ekipler, yol kenarına yakın bir yerde arazide 3 erkek şahsı farketti. Yapılan incele sonucu kaçak kazı yaptıkları belirlenen M.P., O.E. ve M.Ş. isimli şahıslar, yanlarındaki 1 adet detektör, 1 adet kazma ve 1 adet kürekle birlikte yakalandı.
Olayla ilgili tahkikat başlatılırken, şüphelilerin ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz