Jandarma kablo hırsızlarına göz açtırmadı

Gemlik ilçe jandarma komutanlığı ekipleri elektrik kablolarını keserek çaldıkları öne sürülen 3 kişiyi gözaltına aldılar.

Edinilen bilgiye göre Gemlik Kurtul bölgesinde son zamanlarda meydana gelen kablo hırsızlıkları ile alakalı çalışma başlatan jandarma timleri, bölgede durumlarından şüphelendikleri 3 kişiyi gözaltına aldı.

İlçe jandarma komutanlığında ifadeleri alınan ve suçlarını kabul ettikleri öğrenilen zanlılar adliyeye sevk edilirken, kimliği tespit edilen bir kişinin daha aranmasının devam ettiği öğrenildi.

Jandarma ekipleri vatandaşları bu tip şüpheli durumlara karşı uyararak, ücretsiz hizmet veren 156 jandarma imdat hattını günün her anında arayabileceklerini söylediler.

Reklam
Reklam

Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz