Jandarma karakoluna saldırı: 1 şehit

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde Duru Köyü Jandarma Karakolu üs bölgesine teröristlerce düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu.

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’ne bağlı Duru Köyü Jandarma Karakolu’nun üs bölgesine bugün öğleden sonra bir grup PKK’lı terörist uzun namlulu silahlarla saldırdı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Çatışmada 2 PKK’lı da öldürüldü.

Lice İlçesi yakınlarındaki Duru Jandarma Karakolu üs bölgesine bugün sat 16.00 bir grup terörist tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Karakolun üs bölgesine 3 noktadan roketatar ve uzun namlulu silahlarla PKK’lılara askerler anında karşılık verdi. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak çatışmada açılan ilk ateşle 1 askerin şehit olduğunu, 5 askerin yaralandığını, 2 PKK’lının ise silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Çatışmanın halen devam ettiğini belirten Vali Toprak, bölgeye havadan ve karadan takviye güvenlik gücü gönderildiğini de sözlerine ekledi.

DHA

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: