Jandarma Komutanları’ndan Çtso Başkanı Sülün’e Ziyaret

Tekirdağ İl Jandarma Komutanı J. Alb. Kazım Rıfkı Ayan ve İlçe Jandarma Komutanı Jan. Bnb....

Tekirdağ İl Jandarma Komutanı J. Alb. Kazım Rıfkı Ayan ve İlçe Jandarma Komutanı Jan. Bnb. Tolga Çemrek, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Enis Sülün ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu’na tebrik ziyaretinde bulundular.

Seçim sonuçlarının bölgemiz için hayırlı olmasını dileyen Çorlu İl Jandarma Komutanı J. Alb. Kazım Rıfkı Ayan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün’ü üstlendiği görevden dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün; Çorlu il ve ilçe Jandarma Komutanları ile bölgenin sorunlarını paylaşarak, istişarede bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: