Jandarma Ölümlü Trafik Kazasını Kırık Cam Parçalarından Çözdü

Mersin’in Tarsus ilçesinde 22 Aralık tarihinde Meşelik köyü yakınlarında cesedi bulunan Burhan Parmaksız’ın (20) trafik...

Mersin’in Tarsus ilçesinde 22 Aralık tarihinde Meşelik köyü yakınlarında cesedi bulunan Burhan Parmaksız’ın (20) trafik kazası sonrasında öldüğü belirlendi.

Saat 01.30’da bir erkek cesedi bulan jandarma, şahsın trafik kazasına kurban gittiğini tespit etti. Jandarma ekipleri şüpheliyi bulmak için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Yerdeki cam kırıklarını inceleyen ekipler Burhan Parmaksız’a çarpan aracın sahibinin camı değiştirmek için sanayi sitesine uğrayacağını tahmin ederek ilçedeki tüm oto parçacılarını gezdi. İşyerlerinden olaydan sonra kimlere otomobil camı sattıklarını tespit eden jandarma, kazanın meydana geldiği olay yeri çevresindeki iş yerlerine ait güvenlik kamerası görüntülerini de inceledi.
İnceledikleri kamera görüntülerinde şüphelendikleri kişinin 33 N 7366 plakalı BMC marka pikapla petrol istasyonun önünden geçtiğini gören jandarma, aracı detaylı inceledikten sonra şüpheliyi tespit etti. Her iki görüntüden yola çıkan jandarma ekipleri şüpheli Halil İbrahim Yapar’ı (42) gözaltına aldılar. Jandarmadaki ilk ifadesinde olayı itiraf eden Halil İbrahim Yapar, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: