Jandarma, Side'de Geçen Yıl Hayat Kadınlarına 2 Bin 160 Cezai Işlem Uyguladı

Jandarma, turizm beldesi Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side'de fuhuşla mücadeleyi bir önceki yıla göre 3...

Jandarma, turizm beldesi Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side'de fuhuşla mücadeleyi bir önceki yıla göre 3 kat arttırdı. Jandarma ekipleri, fuhuşla mücadele kapsamında yaptığı operasyonlarda geçen yıl fuhuş yapıldığı gerekçesiyle 3 apart oteli kapattırdı. 2011 yılında ise 2 apart otelin kapatıldığı belirtildi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı, bir önceki yıl Kabahatler Kanunu'na muhalefet etme, çevreyi rahatsız etme ve gürültü çıkarmaları nedeniyle hayat kadınlarına 346 cezai işlem uyguladığı, geçen yıl ise bu rakamın 2 bin 160 olduğu ifade edildi. Jandarmanın, hayat kadınlarının kesilen para cezalarına ödemelerine karşı da Manavgat Vergi Dairesi ile koordineli çalışarak haciz işlemi başlattığı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: