Jandarma Sualtı Timi, Munzur Nehri'ne Düşen Genci Arıyor

Tunceli’de 17 Mart 2013 tarihinde Demir Köprü'den Munzur Nehri'ne düşerek kaybolan Ozan Metin'i (32) arama...

Tunceli’de 17 Mart 2013 tarihinde Demir Köprü'den Munzur Nehri'ne düşerek kaybolan Ozan Metin'i (32) arama çalışmalarına Ankara’dan gelen Jandarma Sualtı Timi de katıldı.

Tunceli’de Munzur Nehri'ne düşerek kaybolan ve 6 gündür arama kurtarma ekipleri tarafından aranan Ozan Metin adlı gencin bulunması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Metin'in yoğun aramalara rağmen bulunamaması üzerine Tunceli Valiliği, Jandarma Genel Komutanlığı'ndan yardım istedi. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından görevlendirilen özel donanımlı ve uzman 19 kişilik Jandarma Sualtı Timi Ankara’dan Tunceli’ye gelerek arama çalışmalarına başladı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalara helikopter ile havadan destek vererek çalışmalara katılan jandarma, Ankara’dan gelen ekiple daha fazla katkıda bulunarak genci bulmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: