Jandarma, Tarlada Çalışan Kadınlara Karanfil Dağıttı

Mersin’in Silifke İlçe Jandarma Trafik Timi, Trafik haftası dolayısıyla traktör römorkları için reflektör dağıtıp, kadın...

Mersin’in Silifke İlçe Jandarma Trafik Timi, Trafik haftası dolayısıyla traktör römorkları için reflektör dağıtıp, kadın sürücülerin Anneler Günü'nü kutladı.

İlçeye bağlı belde ve köylerde trafik uygulaması yapan Jandarma Trafik timinde görevli Jandarma Başçavuş Yavuz Çelebi ve Uzman Jandarma Kürşat Yavuzarslan, tarım işçilerini taşıyan minibüslerde bulunan kadınlara karanfil verip Anneler Günü'nü kutlarken; traktör sürücülerine de römorklarına katmaları için ikişer adet reflektör dağıttı.

Trafik haftasında sürücüleri bilgilendirdiklerini ifade eden Jandarma Başçavuş Yavuz Çelebi, “İlçeye bağlı ova köylerde traktör kullanımı çok yaygın. Bizlerde gece traktörlerin daha rahat görülebilmesi için sürücülere ücretsiz olarak ikişer adet reflektör hediye ettik. Trafik haftası aynı zamanda anneler gününe denk gelmesinden dolayı da bayan sürücü ve yolcularımızın anneler gününü kutlayıp onlara karanfil ve lokum hediye ettik” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan uygulamalardan memnun olduğunu ifade eden bayan traktör sürücüsü “Jandarma her yerde olduğu gibi trafikte de bizleri düşünüyor. Bizlerin gece daha rahat yolculuk yapabilmemiz için reflektör verdiler. Ayrıca biz kadınların anneler gününü de unutmayarak bizlere karanfil veren Jandarma’ya çok teşekkür ederim” dedi.

Anneler günümüzü hatırlayan Jandarmaya sonsuz teşekkür ederiz diyen Tarım işçileri, “Bizler 12 ay boyunca tarlalarda tarım işçileri olarak çalışıyoruz. Kimse bizim özel bir günümüzü hatırlamaz ama Jandarma anneler günümüzü unutmamış. Bizim bu günümüzü karanfil vererek kutlayan İlçe Jandarma komutanlığı ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: