“jandarma Teşkilatımızın Çalışmaları Hepimizi Gururlandırıyor”

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Yayımladığı...

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Jandarma Genel Komutanlığı'nın 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayımladığı mesajda, teşkilatın ülkenin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden 24 saat hizmet verdiğini söyleyen Ürgüp, “Vatandaşın canını, malını ve namusunu koruma uğruna seve seve canını veren Jandarma Teşkilatımız, kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle milletimizin güven ve takdirini kazanmıştır. Nitelikli personeli, donanımı, disiplini, vatan sevgisi, üstün vazife bilinci ve yüksek kabiliyetiyle ülkesine hizmet etmekte olan Jandarma teşkilatımız; 173 yıldır görev ve sorumluluklarını, üstün bir hizmet anlayışıyla ve başarıyla yerine getirmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Doğan Ürgüp ayrıca, görev başında şehit düşen teşkilat mensuplarını rahmetle andıklarını söyleyerek, “Büyük başarıyla görevlerini yapan Jandarma Teşkilatı'nın değerli mensuplarını çalışmaları için bir kez daha tebrik ediyorum. Vatan ve Millet uğruna hayatlarını kayıp eden aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle, kahraman gazilerimizi de saygıyla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: