Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş Yıl Dönümü

Amasya İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında miniklere "Atatürk ve Çocuk" isimli kitap ile "Jandarma" temalı yap boz dağıttı.

Amasya İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında miniklere "Atatürk ve Çocuk" isimli kitap ile "Jandarma" temalı yap boz dağıttı. Amasya İl Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri, kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ziyaret İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerini ziyaret etti. Çocuklarla birlikte vakit geçiren ve onlarla sohbet eden asayiş ekibi, minik öğrencilere "Atatürk ve Çocuk" isimli kitap ile "Jandarma" temalı yap boz hediye etti. Ziyarette, miniklere ve ailelerine jandarmanın çalışmaları ile eğitimin önemi konularında bilgi verildi. Etkinliklerin sonunda miniklerle jandarma ekibi hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: